Βραβεύοντας τα επιτεύγματα αποφοίτων βρετανικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα

  • Το British Council και η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα τιμούν τα επαγγελματικά επιτεύγματα των αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης.
     
  • Στην ένατη χρονιά των Study UK Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, το British Council προσφέρει χρηματικό έπαθλο αξίας έως 1.500 λιρών Αγγλίας στον νικητή/-ήτρια κάθε κατηγορίας, για σκοπούς περαιτέρω επαγγελματικής κατάρτισης της επιλογής του/της.
     
  • Η υποβολή αιτήσεων για τα βραβεία γίνεται μέσω της σχετικής ιστοσελίδας του British Council Ελλάδας έως τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024: www.britishcouncil.gr/study-uk/alumni-awards.


Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου. Το British Council σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και την υποστήριξη του British Hellenic Chamber of Commerce και των Συλλόγων Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, φιλοξενεί για ένατη συνεχή χρονιά τα Study UK Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σκοπός των Βραβείων είναι να τιμήσουν τα επιτεύγματα των αποφοίτων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, και να αναδείξουν τη συμβολή της βρετανικής εκπαίδευσης στη μετέπειτα επαγγελματική τους επιτυχία.
 

Τα τέσσερα έπαθλα, χρηματικής αξίας έως 1.500 λιρών Αγγλίας το καθένα, αφορούν στις κατηγορίες βραβείων «Επιστήμη και Βιωσιμότητα», «Πολιτισμός και Δημιουργικότητα», «Κοινωνική Δράση» και «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», και προσφέρονται στους νικητές/-ήτριες για περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση της επιλογής τους.
 

Τα Βραβεια απευθύνονται σε αποφοίτους που διαμένουν στην Ελλάδα, φοίτησαν σε βρετανικό πανεπιστήμιο (στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελλάδα) τα τελευταία 15 χρονια και έχουν διακριθεί στους τομείς τους.
 

Οι νικητές και φιναλίστ των Βραβείων στην Ελλάδα, θα συμμετέχουν και στη διαδικασία επιλογής για τα παγκόσμια Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης έχοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν μια επίσκεψη επαγγελματικής δικτύωσης στη Βρετανία.
 

Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της σχετικής ιστοσελίδας του British Council Ελλάδας www.britishcouncil.gr/study-uk/alumni-awards. Εδώ επίσης θα βρουν χρήσιμες συμβουλές για τη συμπλήρωση της αίτησης, και θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για ένα από τα σχετικά διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνουμε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. 

Σχετικά με το Study UK

Το Study UK είναι μια παγκόσμια εκστρατεία προώθησης του Ηνωμένου Βασιλείου ως προορισμού σπουδών πρώτης επιλογής για διεθνείς φοιτητές. Είναι η μοναδική εθνική εκστρατεία που προβάλλει τον εξαιρετικό πλούτο της προσφοράς ανώτατης εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ευκαιρίες που αυτή προσφέρει στο να μεταμορφώνει ζωές. Το British Council ηγείται της εκστρατείας και υλοποιεί το Study UK σε συνεργασία με την εκστρατεία GREAT Britain & Northern Ireland Campaign της βρετανικής κυβέρνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://study-uk.britishcouncil.org/. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για το Study UK μέσω των ιστοσελίδων: https://x.com/StudyUKBritish και https://study-uk.britishcouncil.org/blog.

Σχετικά με το British Council

Το British Council είναι ο διεθνής οργανισμός πολιτιστικών σχέσεων και ευκαιριών εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Υποστηρίζουμε την ειρήνη και την ευημερία δημιουργώντας δεσμούς και σχέσεις κατανόησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, μέσω της δουλειάς μας στον χώρο των τεχνών, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της αγγλικής γλώσσας. Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους σε περισσότερες από 200 χώρες και επικράτειες, και διαθέτουμε φυσική παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. (www.britishcouncil.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.